Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@16:11:01 GMT

دانشگاه علامه به مرحله کشوری مسابقات مناظره رفت

تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۲۵۲۳۱

دانشگاه علامه به مرحله کشوری مسابقات مناظره رفت

مرحله منطقه‌ای هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه‌های تهران و البرز در دانشگاه خوارزمی سومین و آخرین روز خود را با مشخص شدن فینالیست‌ها پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی دانشگاه‌های تهران و البرز با حضور 16 تیم از دانشگاه‌های الزهرا، خواجه نصیر، قم، علامه طباطبایی، شهید بهشتی، دانشگاه تهران، صنعتی شریف، تربیت مدرس، علوم پزشکی شهید بهشتی - ورامین، امیرکبیر فرهنگیان، علم و صنعت، امام صادق، علم پزشکی شهید بهشتی، امیر کبیر(پلی تکنیک)، دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه امیر کبیر (فرهنگیان) از روز دوشنبه هشتم مهرماه در دانشگاه خوارزمی آغاز شد و امروز چهارشنبه دهم مهرماه به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو تیم دانشگاه خواجه نصیر و علامه طباطبایی امروز در مرحله فینال با هم رقابت کردند و در نهایت تیم دانشگاه علامه به مرحله کشوری راه پیدا کرد.

سبد فرهنگی دانشگاه‌ها باید با فعالیت‌های گزین غنی شود

احمدرضا فیروزی، رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با اشاره به میزبانی دانشگاه خوارزمی از مسابقات منطقه‌ای دانشگاه‌های تهران و البرز، گفت: فضای دانشگاهی به کارهایی از این دست نیاز دارد و سبد فرهنگی دانشگاه‌های کشور باید با فعالیت‌های گزین غنی شود.

فیروزی ادامه داد: امیدواریم که بتوانیم با فعالیت‌هایی فاخر اوقات فراغت دانشجویان و دانش‌آموختگان را پر کرده و برنامه‌ریزی‌ها را به سمت تعالی آنان سوق دهیم.

این مسئول با بیان اینکه مناظره فرصتی برای گفت و گو و تفاهم است افزود: جامعه ما به این نوع از گفت و گو نیاز دارد.

رشد و تعالی جمهوری اسلامی با گفت و گو محقق می‌شود

مرتضی تهامی، معاون فرهنگی دانشگاه خوارزمی هم در ادامه این برنامه ضمن تشکر از جهاد دانشگاهی به خاطر برگزاری مسابقات مناظره گفت:جهاد دانشگاهی از نهادهای مبتکر، خلاق و نوآور بوده و نیروهای زیادی را در طول مدت فعالیت خود تربیت کرده است.

وی ادامه داد: مسابقات مناظره از کارهای بسیار خوب، ماندگار و اثرگذار است، اگر می‌خواهیم در کشور موفق باشیم و رشد کنیم باید گفت و گو کنیم و مناظره داشته باشیم و از خلال این گفت و گوها آراء جدیدی در آوریم.

وی با اشاره به موضوع کرسی‌های آزاداندیشی و ارتباط آن با این مناظرات گفت: امیدواریم که این محقق شود و نظام جمهوری اسلامی در همین گفت و گوها می‌تواند خود را رشد و تعالی دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی منطقه البرز مسابقات مناظره دانشجویی جهاد دانشگاهی دانشگاه خوارزمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۵۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی طهایی درباره ثبت مسابقات قهرمانی کشوری دوومیدانی ایران در تقویم فدراسیون جهانی، اظهار کرد: برای کسب امتیاز باید تقویم سالیانه ایران را در فدراسیون جهانی ثبت می‌کردیم تا مسابقات ما رسمیت داشته باشد. سیستم تقویم جهانی به این صورت است که هر ورزشکاری یک امتیاز دارد و نتایج را معمولا براساس ۵ مسابقه و بالاترین رتبه‌ای که در طول سال کسب کرده است، محاسبه می‌کنند. این امتیاز برمبنای رنکینگی است که در مسابقه به دست می‌آورند و در آن مسابقه شرکت کرده اند. 

وی افزود: این رنکینگ‌ها به این صورت است که از بالاترین رده یعنی او دبل یو که شامل مسابقات قهرمانی جهان و المپیک است، آغاز می‌شود و ۳۷۰ امتیاز دارد و بعد از آن مسابقات لیگ الماس و آسیایی و منطقه‌ای در رده‌های دی اف، جی اف و‌ای بی سی دی‌ای اف برگزار می‌شود. 
مدیر روابط بین الملل عنوان کرد: مسابقات اف ۱۵ امتیازی است و قهرمانی کشور‌ها در رده ب قرار می‌گیرد و ۱۰۰ امتیاز دارد. این سیستم رده بندی به این صورت است که از اول ژانویه سال ۲۰۲۳ فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر مسابقه‌ای در تقویم جهانی ثبت نشود به تبع آن هیچکدام از نتایج ورزشکاران را نمی‌تواند ثبت کنند و این نتایج در نظر گرفته نمی‌شوند. 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۶ ورزشکار شانس کسب سهمیه المپیک دارند و مدت زمان محدودی تا المپیک در پیش داریم، این ورزشکاران مجبور بودند تا در مسابقات مختلف شرکت کنند و امتیاز خود را ارتقاء دهند. برای شخص دکتر مطیعی سرپرست فدراسیون و دکتر معتمدی دبیر کل فدراسیون این موضوع به دغدغه تبدیل شده بود که چرا مسابقات قهرمانی کشور ایران ۱۰۰ امتیاز  دارد و با شروع سال میلادی که زمان ثبت آن بود در تقویم جهانی ثبت نشده است، اما با پیگیری‌های فدراسیون وقت و رایزنی با فدراسیون جهانی، مسابقات قهرمانی کشور زنان که در ۲۷ و ۲۸ خرداد و مردان که در ۷ و ۸ تیر برگزار می‌شود، در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شد. 
طهایی گفت: خداراشکر این موضوع مورد تایید فدراسیون جهانی قرار گرفته است تا بتوانیم در مدت زمان مقتضی مسابقات را برگزار کنیم و رکورد این رقابت‌ها را ثبت و امتیاز آن برای کسب سهمیه استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاشان میزبان مسابقات بسکتبال کشوری شد
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • شور و حال انتخاباتی در تک حوزه استان اردبیل در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • مناظره کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در مشهد
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری