Web Analytics Made Easy - Statcounter

تشکل‌های دانشجویی دانشگاه خوارزمی در نامه‌ای سرگشاده به رئیس جمهور نسبت به بی توجهی دولت نسبت به اختصاص ایستگاه مترو به این دانشگاه واکنش نشان دادند.

 

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تشکل‌های دانشجویی دانشگاه خوارزمی در نامه‌ای سرگشاده به رئیس جمهور، نسبت به افتتاح ایستگاه مترو هشتگرد و عدم توجه دولت نسبت به اختصاص ایستگاهی به این دانشگاه واکنش نشان داده و خواستار پیگیری مطالبه دانشجویان شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده است:

ما چهارده هزار دانشجویی پرقدمت‌ترین دانشگاه ایران که حالا قرار بود جشن ۱۰۰ سالگی دانشگاهمان را میمون بشماریم، در حال آستانه افتتاح خط متروی هشتگرد به بغضی سرکوب شده دچاریم که به سرحد انفجار رسیده است؛ نیک مستحضرید که دانشگاه خوارزمی دارای ارتباط مستمر با واحد تهران، قطب علمی و بزرگترین دانشگاه استان البرز به حساب می‌آید که به دلایل بومی گزینی روزانه دارای هزاران سفر بین دو کلان شهر تهران و کرج است.

با توجه به حضور این دانشگاه در پرحادثه‌ترین منطقه استان، تأمین امنیت و رفاه حمل و نقل دانشجویان همواره دغدغه تمامی مسئولان دانشگاه از گذشته تا به حال بوده است که به همین علت به طور مستمر هزینه‌هایی نیز به دانشجویان این دانشگاه تحمیل می‌شود.

با چنین ضرورتی در همان سال‌های ابتدایی مطرح شدن طرح مترو، دانشجویان وقت پای مطالبه ایستگاه مترو خوارزمی ایستادند تا نهایتا وعده ایستگاه خوارزمی به ایشان داده و قراردادی نیز بسته شد. در ادامه برای این پروژه هزینه‌هایی از قبیل: بخشیدن چندین هکتار زمین، عقب نشینی، محدودیت دسترسی پیاده رو از درب اتوبان و تأمین محاسبات فنی توسط دانشگاه پرداخت شد.  
چند سال بعد تغییرات و تعللات سیاسی این مهم را تحت تأثیر خود قرار داده و نهایتا چند روز مانده تا افتتاحیه مترو خبر رسید که نه ایستگاه به خوارزمی تعلق می‌گیرد و نه سکویی!

جناب آقای رئیس جمهور اینجا هشتمین مرکز علمی کشور، پرقدمت‌ترین دانشگاه ایران در حالی ریل‌های قطار را از دل خود عبور می‌دهد که او را از داشتن یک سکوی ساده هم محروم ساخته اند که قطعا به مانند خیلی از دانشگاه‌های تهران حق یک ایستگاه مترو را دارد! دردآور است که علت را نداشتن صرفه اقتصادی مطرح کرده اند در حالیکه بازگشت سرمایه ایستگاه دانشگاهی به مراتب خیلی بیشتر از شرکتی است که در چند کیلومتر آن طرف تر، چون پول داده، برایش ایستگاه زده اند.

اکنون ما تمام دانشجویان دانشگاه خوارزمی تنها یک مطالبه داریم: یکصدا فریاد مترو سر خواهیم داد و تا رسیدن به ایستگاه خوارزمی از نفس نمی‌ایستیم. از جنابعلی نیز جدا خواهشمندیم به این فریاد‌ها توجه کرده و مقدمات ایجاد ایستگاه مترو خوارزمی را فراهم فرمایید.

این نامه را تشکل‌های بسیج دانشجویی، شورای صنفی، انجمن علمی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه خوارزمی امضا کرده اند.   گفتنی است، متن این نامه به حجت الاسلام رئیسی، رئیس قوه قضاییه نیز نوشته شده و امروز به صورت طومار در دانشگاه خوارزمی به امضای دانشجویان رسید.     

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مترو هشتگرد دانشگاه خوارزمی بسیج دانشجویی شورای صنفی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۰۲۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید

تحولات اخیر نورا را شگفت‌زده کرده است. سال‌ها پس از آنکه نیروهای اشغالگر اسرائیل، خانواده‌اش را مجبور به ترک غزه و نقل مکان به کالیفرنیا کرد، نظامیان اسرائیلی شروع به بمباران وطن پدر و مادرش کرد. تعداد زیادی از بستگانش در حملات اخیر اسرائیل به نوار غزه جان خود را از دست داده‌اند. در روزهایی که تمام دنیا نظاره‌گر این اتفاقات بودند، دانشجویان آمریکایی اعتراضاتی را شروع کردند که حالا هر روز دامنه‌اش گسترده‌تر می‌شود. در زمان شعله‌ور شدن این اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا، نورا برای ملاقات یکی از دوستانش به مکزیک رفته بود.

به گزارش ایسنا به نقل از ال پائیس، دانشجویان دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» نیز به صف معترضان به جنگ در غزه پیوسته‌اند. دانشجویان این موسسه آموزشی مطرح در آمریکای لاتین، همچون هم‌سالان خود در ایالات متحده با برگزاری تجمع اعتراضی، خواستار توقف نسل‌کشی در غزه شدند. معترضان از دو روز پیش با برپا کردن بیش از ۴۰ چادر خواستار پایان دادن به روابط دیپلماتیک مکزیک و اسرائیل شده‌اند.

نورا جزو اولین کسانی بود که در این تجمع حاضر شد. او با راهنمایی دوستش متوجه شد که این دانشگاه نماد جنبش مستقل دانشجویی در آمریکای لاتین به حساب می‌آید. دوست نورا در این مورد می‌گوید: سابقه این دانشگاه موجب شده تا بسیار مورد احترام مردم مکزیک باشد. از نظر تاریخی، آنها توانسته‌اند فضای سیاسی را تغییر دهند و به همین دلیل کاملا من به اقدامات دانشگاه بسیار امیدوار هستم.

با اینکه چند روز بیشتر از شکل‌گیری این تجمع نگذشته است، اما بسیار هدفمند عمل می‌کنند. کار و وظایف بین افراد تقسیم شده است: یکی برای مدیریت امنیت، یکی برای تدارکات، دیگری برای اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها و گروهی نیز برای ارائه کمک های اولیه و حمایت روانی. خواسته‌های اولیه آنها هم بسیار مشخص و واضح است: توقف نسل کشی و پایان دادن به اشغالگری در فلسطین، پایان دادن به روابط بین دانشگاه و اسرائیل، پایان دادن به روابط دیپلماتیک بین مکزیک و اسرائیل، پایان دادن به سرکوب جهانی جنبش دانشجویی طرفدار فلسطین و آزادی معترضانی که در زندان هستند.

کریمه رجما، فارغ‌التحصیل رشته فلسفه این دانشگاه در مورد این حرکت اعتراضی می‌گوید: دانشجویان مکزیکی قرار نیست به دولت نتانیاهو پایان دهند؛ در واقع قرار است ما با حضور خود بگوییم که کنار فلسطین ایستاده‌ایم و خواستار توقف این نسل‌کشی گسترده هستیم.

هنوز مشخص نیست که این تجمع اعتراضی تا کی ادامه خواهد داشت. بعید نیست که پلیس مکزیک همچون نیروهای پلیس در آمریکا، معترضان را در اینجا سرکوب کنند. با این حال، هدف آنها کاملا مشخص است: شنیده شدن صدای آنها و گسترش جنبش اعتراضی.

رناتا آگیلار، دانشجوی ۲۲ ساله رشته تاریخ این دانشگاه در این رابطه می‌گوید: دانشگاه «استقلال ملی مکزیک» از نظر سیاسی، چه در داخل و چه در خارج از کشور، اهمیت زیادی دارد. ما امیدواریم که دیگر دانشگاه‌های مکزیک هم از این حرکت الهام بگیرند. این حرکت نباید پس از هفت ماه نسل‌کشی اسرائیل در فلسطین آغاز می‌شد. فقط امیدوارم که دوام بیاورد و تعداد بیشتری از مردم را به سمت خودش جلب کند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • مصوبات سفر نخست رئیس‌جمهور به قم اجرایی نشده است
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می‌شود
  • پیش‌نویس آیین‌نامه جامع تغذیه و رستوران‌های دانشجویی بررسی می شود
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • در آمریکا چه خبر است؟