Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهلا دشتی مشاور و درمانگر دانش آموخته دانشگاه خوارزمی تهران در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تغییر رشته دانشجویان پس از قبولی در دانشگاه اظهار کرد: سالانه تعداد زیادی از دانشجویان پس از قبولی در دانشگاه‌های کشور به خصوص دانشگاه‌های دولتی معتبر مانند شریف، امیرکبیر، تهران و ... تغییر رشته می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: خیلی از دانشجویان در دو سال اول مقطع کارشناسی متوجه می‌شوند که برای رشته تحصیلی خود ساخته نشده اند و به همین علت تغییر رشته می‌دهند و دچار سوال‌هایی در راستای رسالت فردی، اهداف شخصی و رسالت زندگی خود خواهند شد.

دشتی تصریح کرد: تعداد زیاد دانشجویانی که تغییر رشته می‌دهند به علت توجه به فاکتور‌های دیگر مانند منزلت اجتماعی، داشتن شغلی مناسب به منظور تمجید و تشویق دیگران و ... وارد رشته‌ای می‌شوند که به آن علاقه ندارند و به همین علت آن فاکتورها، فاکتور‌های لازم برای موفقیت در مسیر شغلی و تحصیلیشان نبوده است.

مشاور و درمانگر دانش آموخته دانشگاه خوارزمی تهران گفت: ارتباط دانشگاه با جامعه نباید قطع باشد، یعنی دانش آموزی که در دوران دبیرستان تحصیل می‌کند باید اطلاعات لازم را در جهت رشته تحصیلی خود از دانشگاه دریافت کند و به صحبت کردن با خیلی از استادان بپردازد تا فرصت‌ها و علاقه مندی هایش را دریابد و به اینصورت بتواند متناسب با استعدادهایش انتخاب رشته کند تا بعد از ورود به دانشگاه تصمیم به تعییر رشته یا انصراف نگیرد.

خلاقیت در دنیای امروزی کاربرد دارد

دشتی ادامه داد: دنیای امروزی با عنوان خلاقیت شناخته می‌شود و دیگر نباید در آن ثابت ماند، بلکه باید به سمت و سوی مشاغل زیادی رفت و با توجه به این مسئله، دانش آموزان باید در مدارس برای توسعه مهارت‌های فردی خود بحث خلاقیت را آموزش ببینند.

او اضافه کرد: شاید خیلی‌ها بگویند که خلاقیت باید در وجود انسان‌ها باشد، ولی خلاقیت در ساخت مسیر شغلی و تحصیلی نیازمند آموزش است، مهارت‌های فردی زیادی وجود دارد که افراد آن را بلد نیستند، اما در صورت فراگیری آن می‌توانند در رشته تحصیلی خود نوآوری و خلاقیت‌هایی را ایجاد کنند.

مشاور و درمانگر دانش آموخته دانشگاه خوارزمی تهران تاکید کرد: برخی از این مهارت‌ها نیاز‌مند اندکی وقت گذاشتن و بازتاب خوب گرفتن از آن است. همچنین، ایجاد فرصت‌هایی مناسب برای تجربه اشتغال موضوعی است که داوطلبان باید به آن توجه کنند شاید خیلی ایده آل به نظر می‌آید، ولی دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی، دولت و مردم باید با کمک یکدیگر فرصت تجربه را برای دانش آموزان و دانشجویان فراهم کنند.

دشتی گفت: اگر فاصله تجربه مشاغل و استعداد‌های دانش آموزان با یکدیگر کم شوند و آن‌ها بتوانند تناسبی میان آن دو برقرار کنند؛ بنابراین افراد در بهترین جایگاه خود قرار خواهند گرفت.

مشاور و درمانگر دانش آموخته دانشگاه خوارزمی تهران ادامه داد: خانواده‌ها و والدین و جامعه نباید تاکید بر شغل خاصی از فرزندان خود داشته باشند، همان اندازه‌ای که جامعه ما به پزشک و مهندسان عالی رتبه نیاز دارد به همان اندازه هم به مدیر توانمند و بازاریاب فروش و منشی توانمند و ... نیازمند است.

دشتی اظهار کرد: باید بتوانیم تناسب مناسبی میان سطح جایگاه هرکدام از مشاغل کشور در ذهن والدین و جامعه ایجاد کنیم، گاهی اوقات تنها بر اساس جایگاه شغلی به انتخاب رشته اقدام می‌کنیم که در اینصورت دیگر حال خوبی از اتفاقات زندگی نخواهیم داشت.

مشاور و درمانگر دانش آموخته دانشگاه خوارزمی تهران گفت: فراهم کردن تجارب اشتغال از کودکی تا دانشجویی و توسعه مهارت‌های فردی و بین فردی در دانش آموزان و دانشجویان، توسعه مهارت‌های نرم و آموزش آن‌ها و آموزش خلاقیت و ساخت مسیر شغلی باید موررسی قرار بگیرد تا داوطلبان در بهترین جایگاه خود قرار بگیرند و به فاصله دانشگاه‌ها با جامعه کم شود تا آن‌ها بتوانند با داخل دانشگاه ارتباطات موثرتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید

ایجاد کسب و کار‌های نوین دانشجویی با ارائه ایده‌های خلاقانه

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه خوارزمی رشته تحصیلی دانش آموزان تغییر رشته دانشگاه ها مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۰۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، بیست و یکمین جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی پژوهشی لکوکاپ ایران به عنوان بزرگ‌ترین رویداد پژوهش محور خاورمیانه چهاردهم و پانزدهم اردیبهشت به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.

این جشنواره یکی از بزرگ‌ترین رویداد‌های دانش آموزی در خاورمیانه است که هر ساله به میزبانی یکی از دانشگاه‌های معتبر کشور برگزار و هر ساله در ۱۴ رشته و در قالب ۳۰ لیگ مختلف به شکل کارگاهی و مسابقاتی برگزار می‌شود.

دانش آموزان در رشته‌های رباتیک، محاسبات ذهنی، علوم آزمایشگاهی، مهندسی خلاقیت، انتقال سریع محاسبات، پژوهش، سازه‌های ماکارونی، دومینو، الکترونیک، سازه‌های پروازی و تشریح جانوری رقابت می‌کنند.

در این مسابقات که به میزبانی دانشگاه شهید بهشتی تهران در رده‌های سنی ۱۰ تا ۱۷ سال برگزار شد، امیرحسین و نازنین زهرا شهبازی دانش آموزان اهل روستای خلعت آباد شهرستان کبودراهنگ در این رقابت‌ها موفق به کسب رتبه‌های برتر این مسابقات شدند.

امیرحسین شهبازی مقام سوم رشته رباتیک (لوکو روبو) و نازنین زهرا شهبازی مقام چهارم رشته علوم آزمایشگاهی را کسب کردند.

نفرات برتر این مسابقات به رقابت‌های بین المللی مسقط اعزام می‌شوند.

دیگر خبرها

  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • مهلت تغییر محل آزمون دانشجویان پیام نور تمدید شد
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • خواهر و برادر کبودراهنگی برگزیده لکوکاپ ایران
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • فرهنگ مقاومت در نسل آینده آمریکا تأثیر گذاشته است